Vintage auto’s en gekleurde autosleutelhoesjes

Vintage auto’s en gekleurde autosleutelhoesjes

Leuke uitdaging om een vintage Mercedes 200 uit 1997 te repareren. Voertuig startte niet, de garage had geconstateerd dat het aan de sleutel lag. De auto stond al 3 weken stil. Tevens was er maar 1 gebroken autosleutel aanwezig. De ETS unit eruit gehaald, chip ingelezen en twee nieuwe autosleutels geslepen. Kostte me 1,5 uur maar klus geklaard.
Daarna toevallig op dezelfde dag een 28 jaar oude vintage VW Golf eigenaar aan een nieuwe sleutel geholpen, snel klusje dat in 5 minuten rond was šŸ™‚

Toen langs een cliƫnte die een Picanto uit 2014 gekocht had waar maar 1 sleutel bij zat, helaas net degene zonder afstandsbediening. Ik heb de oude sleutelgegevens verwijderd uit het voertuig en nieuwe ingelezen zodat iemand die in bezit zou zijn van deze oude sleutel, het voertuig niet meer hiermee kan openen of starten. Wel zo veilig.
Een nieuwe sleutel met afstandsbediening geprogrammeerd voor mevrouw en op verzoek een fleurig rood sleutelhoesje bijgeleverd.