Diensten

Waarmee kunnen wij u helpen?

Heeft u uzelf buitengesloten?

Bent u uw sleutel kwijt? Wij bieden effectieve toegang tot alle soorten voertuigen met behulp van de nieuwste niet-destructieve technieken, ook als geen enkele sleutel voorhanden is. Geen schade, geen kapotte ramen en geen geboorde sloten

Reserve sleutels

We kunnen reserve-sleutels leveren en geven eerlijk advies geven indien reparatie goedkoper is.

Gebroken sleutel

Feit ... sleutels breken in sloten!
Waar mogelijk zullen we de kapotte sleutel eruit halen zonder het slot te verwijderen Sloten kunnen in de meeste gevallen worden gestript wanneer dat nodig is

Verloren sleutels

Dit is onze specialiteit...
Sleutels vervangen wanneer alle sleutels verloren zijn, met een minimum aan gedoe en 90% van de tijd in één bezoek.
Geen dure herstelkosten of garage-vertragingen

Sleutelcodes

We hebben specialistisch gereedschap om de meeste automotive-sloten te openen en te decoderen zodat we een nieuwe sleutel kunnen produceren.

Batterij afstandsbediening vervangen

We hebben alle types batterijen voor alle soorten afstandsbedieningen op voorraad. U kunt bij ons terecht voor advies welke batterij u nodig heeft en indien gewenst, vervangen wij de batterij in uw afstandsbediening voor u.

Waarom Keys for Cars Zeeland?

Wij zijn getraind in de laatste technieken en werken met de modernste apparatuur. Voertuigen uitgerust met het zgn. key less entry systeem kunnen wij zo beveiligen dat deze veel lastiger te ontvreemden zijn. Onze sleutelsmid heeft jarenlang bij de Engelse politie gewerkt alvorens zichzelf te specialiseren in autosleutels. U kunt er dus op rekenen dat u met een betrouwbare partner te maken hebt.

Betalen kan contant of vertrouwd en veilig door middel van contactloos betalen bij ons mobiele pinapparaat.

Wij helpen graag verder

Wat klanten zeggen